Philip & Anneleen | Bokrijk

Een paar dagen voor dit huwelijk kwam er een keelontsteking bij me opzetten. Ik heb me ‘s morgens volgepropt met medicatie om de dag goed door te kunnen komen. Het enige nadeel was dat ik niet kon roepen omwille van mijn stem. Om elf uur hadden we afgesproken met het bruidspaar om elkaar te ontmoeten aan Het Koetshuis in Bokrijk.

Het bruidspaar liet een paar minuutjes op zich wachten. Ze waren al een beetje bang dat we het wachten opgegeven hadden. Ik beloofde ze dat ik nergens heen zou gaan! Meteen zijn we dan ook van start gegaan met een fotoshoot van hun tweetjes. Het was de allereerste keer dat ik een koppeltje voor mijn lens had, die zo goed voorbereid waren. Ze waren op voorhand al een drietal keren in Bokrijk geweest om een route uit te stippelen. Zo wisten ze exact op welke mooie plekken ze een foto wilden maken. Op deze manier verloren we heel weinig tijd met het wandelen van locatie naar locatie. Bokrijk is dan ook een heel groot domein.

Het beloofde een hele warme dag te worden. Maar gelukkig konden we wat verkoeling zoeken onder de bomen. Ik fotografeer sowieso altijd in de schaduw want de zon zorgt voor harde contrasten en harde schaduwen in het gezicht. Dit is absoluut niet mooi. Ook voorkom je zo dat je klanten de ogen gaan dicht knijpen omdat ze tegen de zon in moet kijken.

De ceremonie vond plaats in Alden Biesen. Na de plechtigheid hebben we nog een aantal familiefoto’s gemaakt. Om de dag af te sluiten zijn we naar de feestzaal ‘La Finesse’ in Tongeren gereden. Hier vond het avondfeest plaats. Om acht uur zat onze taak als fotograaf erop. Het was een fijne dag! Philip en Anneleen ik wens jullie heel veel geluk toe in de toekomst!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS