Lennert & Sarah | Domein Bovy

Het eerste huwelijk van dit seizoen is een feit! Wat begon als een overtrokken dag, bleek uiteindelijk een mooie zonnige lentedag te worden. Slechts hier en daar vielen er enkele regendruppels. De dag begon voor mij met het klaarmaken van de bruid. De kapster en de visagiste waren beiden al aanwezig. Er hing meteen een gezellige en ontspannen sfeer als ik binnenkwam. Vervolgens gingen we naar het gemeentehuis te Heusden – Zolder om het huwelijk te voltrekken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. De ceremonie en de receptie vonden plaats in het Woutershof. Deze voormalige pastorie was hier de ideale locatie voor. Hier hebben we dan ook een groepsfoto en de ‘verplichte’ familiefoto’s gemaakt.

Voor de fotoshoot had het koppel als locatie domein Bovy uitgekozen. Dit is het moment van de dag waarop het pas getrouwde stelletje even op adem kan komen. De romantische picknick bezorgde ons twee vliegen in één klap. Het bruidspaar kon na een drukke voormiddag hun honger stillen terwijl ik een paar leuke kiekjes aan het maken was. Tijdens deze fotoshoot hebben we ons enorm geamuseerd. De beelden zullen dit niet tegenspreken ;).

Aansluitend na de fotoshoot volgde de receptie en het avondfeest. Deze vonden plaats in het Kuipershof te Heusden – Zolder. Omstreeks 17u30 begonnen de eerste gasten al toe te stromen. Ze genoten allemaal van een aperitiefje en een heerlijk hapje. Doorheen de hele avond zijn er een aantal sfeerbeelden gemaakt. Want één beeld zegt meer als duizend woorden. Na de mooie openingsdans zat mijn taak als fotograaf erop.

Het was een geweldige dag! Lennert & Sarah, ik wil jullie bedanken dat ik erbij mocht zijn! Ik wens jullie alvast heel veel kijkplezier toe.

comments

  1. Lennert & Sarah says:

    Bedankt voor de heel mooie reportage van onze trouwdag! Super leuk dat jullie er bij waren. De foto’s geven de leuke dag perfect weer.

  2. Franssens Monique says:

    Super mooie foto’s

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS