Communie Bram | Hasselt

Het is altijd fijn als er uit je eigen netwerk klanten ontstaan. Joke, de mama van Bram is er hier ééntje van. Ik heb Joke leren kennen via de Fitclub in Heusden – Zolder. Ze vroeg me of ik de communiefoto’s van haar zoon zou willen vastleggen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik stelde haar de vraag of ze reeds een locatie in gedachten had. Ze wist me meteen te vertellen dat er in Hasselt een route bestaat namelijk; ‘graffiti en street art’. Een paar weken op voorhand was ik een deel van deze route gaan verkennen. Er waren enkele straten die vlak bij elkaar lagen waar er veel graffiti werken te bezichtigen waren. Voor dit gedeelte hebben we dan ook gekozen. Op deze manier verloren we geen kostbare tijd om van de ene kant naar de andere kant van de stad te wandelen. Joke had mij nog gevraagd of het mogelijk was om ook nog enkele familiefoto’s te maken. Een gelegenheid als deze is daar natuurlijk ideaal voor. De fotoshoot vond plaats op zaterdag 13 april. Het was een ijzige koude morgen. Na een tiental minuten bezig geweest te zijn met fotograferen waren mijn vingers al bijna bevroren. Gelukkig kwam het zonnetje af en toe eens piepen. Een dikke pluim voor Bram om toch de koude te trotseren!

comments

  1. Joke says:

    Bedankt lieverd! Het was heel plezant jullie aan het werk te zien, met supertoffe foto’s als gevolg.

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS