Ken & Claudia | Wijnkasteel Haksberg

Het magische huwelijk van Ken & Claudia: zaterdag 25 augustus het was een bewolkte dag met hier en daar een stevige regenbui. We waren aangekomen te Rillaar op het wijndomein Haksberg waar het huwelijk van Ken & Claudia plaatsvond. Het was een prachtige locatie tussen de wijngaarden. De ceremonie was buiten voorzien maar er was wel een plan B voorzien bij regenweer. Ken & Claudia lieten zich echter niet uit het lood slaan door de regen. Alle gasten waren voorzien van een paraplu om zich te wapenen tegen een eventuele regenbui.

Tijdens de ceremonie zijn de paraplu’s toch een paar keer opengegaan. Dit leverde een aantal leuke sfeerbeelden op. Er werden heel wat speeches gegeven door zowel familie als beste vrienden. Over het bruidspaar werden er heel wat grappige anekdotes verteld die zowel voor een lach als een traan zorgden. Dit is één van de redenen waarom ik zo graag huwelijken fotografeer om de verschillende emoties te mogen vereeuwigen op beeld.

Aansluitend op de ceremonie volgde de receptie. De gasten konden genieten van een hapje en een drankje terwijl ze het bruidspaar konden feliciteren! Het bruidspaar had gevraagd om een groepsfoto te maken van bovenaf. Vanuit een slaapkamer in het kasteel heb ik paar leuke overzichtsfoto’s kunnen maken van de receptie.

Rond half acht was het tijd om te smullen. Het bedrijf Smokey Goodness verzorgde de barbecue. Voor de taart werd aangesneden werden er nog enkele speeches gegeven. Dit onder andere door de vader van de bruidegom. Later op de avond begon het al wat af te koelen en zaten de meeste gasten in de verwarmde tent. Eerder op de dag was ik al eens op ontdekking gegaan in de tent. Deze was super leuk ingericht. Een groot deel van de decoratie was gemaakt van kurken.

Na het aansnijden van de taart zat onze taak er weer op en zijn we huiswaarts gereden.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS