Huwelijksjubileum | Abdijsite Herkenrode

Huwelijksjubileum: vijftig jaar getrouwd, wat een prestatie de dag van vandaag. Op zaterdag 7 juli heb ik voor het eerst een jubileum mogen vastleggen. Het was een warme zaterdag. De fotoshoot ging door om vijf uur in de namiddag, gelukkig stond er toen een fris briesje. Het eerste uur hebben we wat familiefoto’s gemaakt in de kruidentuin. In totaal waren ze met acht personen waaronder nog een klein baby’tje. Dat zorgt natuurlijk altijd voor een extra uitdaging tijdens een fotoshoot. Nadien hebben we nog wat sfeerbeelden gemaakt van het onthaal, de receptie en het diner. Er waren ongeveer zo’n 20-30 personen aanwezig. De receptie vond plaats in De Paardenstallen. Het is een gezellige plek met een speeltuin voor de kinderen. Iedereen genoot van een drankje en een hapje tijdens een babbel. Rond een uur of zeven werd iedereen naar binnen geroepen voor het diner. De tafels waren mooi gedekt en het voorgerechtje stond al klaar. Hier hebben we nog enkele kiekjes van gemaakt en dan zat onze taak erop.

comments

  1. Greet says:

    Weer heel mooi werk geleverd !
    Prachtige fotoshoot.
    Daarbij heb je ook het schrijven nog eens in je vingers.
    Doe zo verder!

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS