Bianca & Kenneth | Kasteel Alden Biesen

De grote dag van Bianca en Kenneth was aangebroken. Op zaterdag 12 mei 2018 mocht ik de huwelijksfoto’s van dit prachtige koppel maken. Het was een stralende en een warme dag en ik had er heel veel zin in. Ik had al een paar leuke ideeën in mijn hoofd voor de fotoshoot. Ter voorbereiding maak ik steeds een moodboard op Pintrest in samenwerking met het bruidspaar. Dit bord is slechts een uitgangspunt om een sfeer en of stijl te visualiseren.

We hadden afgesproken op de parking voor het kasteel te Alden Biesen. Het bruidspaar had op voorhand al aangegeven tijdens het kennismakingsgesprek dat ze ook graag wat foto’s wilden samen met hun getuigen. Het eerste half uur hebben we samen met de getuigen wat leuke kiekjes gemaakt. Nadien hebben de getuigen zich wat teruggetrokken zodat er zo weinig mogelijk afleiding was voor het bruidspaar. Op deze manier konden ze zich helemaal op elkaar focussen en genieten van ‘hun’ moment. Samen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. Mijn doel was om zoveel mogelijk variaties te creëren zowel qua achtergronden als qua poses.

Bianca & Kenneth waren een fantastisch koppel. Beide waren heel spontaan en goedlachs. Het was een aangename samenwerking. Langs deze weg wil ik hun ook nog eens bedanken voor het vertrouwen in Andries Marion Fotografie.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS