Toby in beeld | Abdijsite Herkenrode

Op dinsdag 17 april mocht ik de eerste communie van Toby op beeld vastleggen. Voor de fotoshoot hadden we afgesproken in Herckenrode. We besloten om meteen naar de kruidentuin te gaan om daar te fotograferen. Daar heb je verschillende perkjes, fonteintjes, bankjes, haagjes,… Ik vind dit een mooie en romantische plek waar ik wel eens vaker fotoshoots doe. Het eerste kwartier maak ik een aantal testfoto’s om het licht te testen. Tegelijkertijd geef ik het communiekantje op deze manier wat tijd om los te komen en om wat te wennen aan de camera. Het was een warme en zonnige dag. Af en toe moesten we de schaduw opzoeken om de felle zon wat te vermijden. Toby was een natuurtalent in poseren. Ik merkte al direct dat hij graag voor de lens stond. Elke kleine aanwijzing nam hij direct aan. De twee zusjes van Toby hadden zich ook opgedoft om samen met hem op de foto te gaan. De tijd is voorbij gevlogen maar dat betekent alleen maar dat we ons geamuseerd hebben. We hebben een paar heel toffe kiekjes kunnen maken. Hieronder kan je een paar beelden uit de fotoshoot bekijken.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS