Spontane en losse familiefoto’s | Lommelse Sahara

Spontane en losse familiefoto’s

Het was een zonnige maar frisse novemberdag. Over de locatie was het even twijfelen en speculeren. Ik heb steeds voor al mijn klanten een lijst met een heel aantal locaties zowel indoor als outdoor. Het koppel besloot uiteindelijk toch om voor de Lommelse Sahara te gaan. Ik zelf was ook erg blij met deze keuze want het is een prachtige locatie. De Lommelse Sahara is een groot en uitgestrekt domein met bossen, een meer en zand. Deze fotoshoot verliep heel spontaan en los en dat was ook exact de stijl die ik in gedachten had. Lachen, lopen, springen en zwieren. Je kon het zo gek nog niet bedenken want ze stonden nog geen halve seconde stil. Hier en daar heb ik uiteraard wat bijgestuurd om doorheen de drukte toch tot een mooi resultaat te komen. De tijd is voorbij gevlogen… Bedankt Tessa, Dimitri en Jade voor de leuke en gezellige fotoshoot!

 

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© andries marion