Santa Maria | Kaapverdië

Een land bestaande uit een eilandengroep van vulkanische oorsprong. Voor de westkust van Afrika in de Noordelijke Atlantische Oceaan. We zijn hier acht dagen op vakantie geweest. We verbleven in een resort Vila Verde in Sal. Het stadje Santa – Maria bestaat uit 1 straat met verschillende winkeltjes en restaurantjes. En natuurlijk de prachtige stranden met veel vissersbootjes. We zijn vooral naar daar geweest voor zon, zee en strand. Al waren wel enkele excursies. Als je 1 dag op eilandtoer gaat heb je de belangrijkste bezienswaardigheden allemaal gezien. De zoutmijnen, het blauwe oog, de haaien, Ponta Preta, Palmeira, Mudeira, de woestijn,…. Last but not least: ik keek er heel erg naar uit om mooie foto’s te nemen. Het was niet altijd evident om mijn camera overal mee naar toe te nemen. Bijvoorbeeld: als we door de woestijn reden met de Karts waren er enorme stofwolken en het was een super hobbelige weg. Maar gelukkig is alles heel gebleven! Hier en daar heb ik wat gespeeld met de sluitertijden om speciale effecten te verkrijgen.

Damy en Els-3

Damy en Els-4

Damy en Els-5

Damy en Els-6

Damy en Els-7

Damy en Els-8

Damy en Els-9

Damy en Els-10

Damy en Els-12

Damy en Els-14

Damy en Els-16

Damy en Els-17

Damy en Els-18

Damy en Els-1-2

Damy en Els-1-3

Kaapverdië-34

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS