Intieme momenten

Laat mij jou meenemen doorheen mijn collectie van prachtige en waardevolle momenten die ik van dichtbij mocht beleven en vastleggen.

zakelijk portret

zwangerschap

koppel/verloving

familie/kinderen

huwelijk

newborn

communie/lentefeest

Mijn dochtertje vond het een leuke fotoshoot. De foto's waren ook heel mooi. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mirelle Mele

Super lieve dame en hele mooie foto's!

Anna Kowalczyk

Toffe en zeer professionele madam met oog voor detail. Nogmaals bedankt voor de leuke fotoshoot.

Laurita Lopez-ruiz

Leuke samenwerking en verassend mooie foto's.

Diane Mombers

Top fotografe, perfect en professioneel te werk gegaan. Heel aangenaam tijdens de shoot en zeker hele mooie en toffe ideetjes! Dus ik raad jullie Andries Marion Fotografie zeker en vast aan!

Emanuele Giordano

Super blij met de foto's van onze dochter van 2 jaar! Aurora had er eerst niet zo veel zin in, maar gelukkig keerde dat om. Ook fijn dat je naar de locatie gekomen bent waar ik graag foto's wilde hebben. Wij bevelen Marion zeker en vast aan!

Els frederik

We hebben gewacht met een recensie schrijven totdat we ons album ontvangen hadden. Het album was echt de kers op de taart. Nadat de preview online kwam op de pagina werd deze overspoeld door een tsunami van positieve reacties!

Ivano Linda Scarpitta Borletti

Topfotograaf, vlot met de kids, weet wat ze wil. Mooi eindresultaat!

Inge Knevels

Met ons gezin genoten van de familyshoot! Al snel voelden we ons op ons gemak! Samen zochten we naar leuke ideetjes, alles kon en alles mocht! Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. TOP!

Annicka Vandebroek

Zeer toffe, leuke en professionele fotografe! Onze trouwdag is perfect vastgelegd!

Lenni Vanheel

De fotoshoot was heel leuk, industriële uitstraling als locatie was tof, alles mag niets moet. Marion is een rustige en lieve fotografe. We zijn blij met de supermooie foto's. Dank je Marion.

Lut Bollen

We hebben genoten van de fotoshoot. Geduldig, rustig, openstaand voor onze inbreng tijdens het nemen van de foto's. Het resultaat is er 1tje om te koesteren: creative invalshoeken, oog voor detail, aandacht dat iedereen in beeld is gebracht... Bedankt om ons feest op foto vast te leggen!

Anneleen Vanschoonbeek

Onopgemerkt aanwezig tijdens ons huwelijk! Topresultaat ontvangen! Zeer goede service - prijs/kwaliteit top - zeer aangename ervaring - hele leuke foto's van onze huwelijksdag!

Nele Carrein

Anyone can take a picture... a person with a passion sees the picture before it's taken. Wat een super ervaring! Een portie geduld, passie en liefde voor fotografie en dieren. Resultaat, een prachtcollectie aan foto's. Herinneringen vastleggen op foto, daar heb jij aan geholpen. Bedankt voor de mooie foto's!

Noëmi Smets

Een prachtig dame! De lentefeest foto's van onze zoon zijn heel mooi! Bedankt!

Joke Janssens

Het was een superleuke ervaring. Deze dame heeft dat zeer goed gedaan. Het was die dag slecht weer en ze heeft de dag heel goed aangepakt. Hele vlotte en correcte afhandeling. Aanrader!

Vannessa Laudus

Wij zijn super blij met de foto's van Marion. Een mooie herinnering aan een mooie dag. Bedankt Marion! Je wist alle speciale momenten op een originele manier vast te leggen.

Lieve Vankan

Dankjewel voor je bericht!

Contact

Voor boekingen, samenwerkingen, beschikbaarheid en of een vrijblijvende offerte aarzel niet om mij een berichtje te sturen via het contactformulier. Hopelijk tot snel! Liefs, Marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

 © 2022 andries marion