Verbonden in pixels

Ontdek mijn wereld van visuele verhalen in mijn portfolio. Hier deel ik mijn liefde voor het vastleggen van bijzondere momenten, emoties en prachtige details door mijn lens. Beelden vertellen wat woorden niet kunnen.

branding & Business

doopsel

koppel & verloving

familie

huwelijk

communie & lentefeest

Dank je Marion, je hebt de gave om een 7-jarig meisje volledig op haar gemak te stellen. Dit om een prachtige fotoshoot te doen met heel mooie naturel en speelse foto’s als eindresultaat. Voor ons ben je top!

Ivo Frederix

De moeite waard, leeft zich mee in het kind zodat het een speelse en leuke ervaring is. Ook als ouder was het een positieve ervaring omdat ze ook vraagt welke soort foto’s je wil. Zeker een aanrader!

De moeite waard, leeft zich mee in het kind zodat het een speelse en leuke ervaring is. Ook als ouder was het een positieve ervaring omdat ze ook vraagt welke soort foto’s je wil. En als resultaat ook heel mooie foto’s! Zeker een aanrader!

Tarina Vandyck

Mijn dochtertje vond het een leuke fotoshoot. De foto's waren ook heel mooi. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mirelle Mele

Een toffe fotoshoot met een natuurlijk en spontaan resultaat. Marion weet iedereen op het gemak te zetten. Een aanrader als je een leuke herinnering wilt.

Een toffe fotoshoot met een natuurlijk en spontaan resultaat. Marion weet iedereen op het gemak te zetten. Een aanrader als je een leuke herinnering wilt. Wij hebben zo een blijvende herinnering van onze kleine, fijne familie. Merci Marion 

Jacqueline Jadoul

Geweldige ervaring! Marion gaat echt above and beyond om zowel de shoot als de uiteindelijke foto's zo aangenaam en speciaal mogelijk te maken.

Geweldige ervaring! Marion gaat echt above and beyond om zowel de shoot als de uiteindelijke foto's zo aangenaam en speciaal mogelijk te maken. We waren erg onder de indruk van haar uitgebreide voorbereiding en creatieve ideeën om de foto's eigen te maken aan ons gezin! Het resultaat mag er absoluut zijn.

Adriaan Jacobs

Wij hebben meermaals een leuke familie fotoshoot gehad bij Marion. Vooraf wordt er in een kort gesprek besproken wat je wensen en ideeën zijn, zodat ze hier zeker rekening meer kan houden. 

Wij hebben meermaals een leuke familie fotoshoot gehad bij Marion. Vooraf wordt er in een kort gesprek besproken wat je wensen en ideeën zijn, zodat ze hier zeker rekening meer kan houden. Ze zorgt telkens voor een aangename en ontspannen sfeer. Waardoor de meest spontane foto's ontstaan, kortom de mooiste. Ze werkt zeer professioneel en zorgt voor een goede begeleiding en uitwerking. 

Marco Castelli

Marion was fotograaf op ons huwelijk. Gedurende de hele dag was ze discreet aanwezig, haar foto's zijn prachtig!

Leen Vits

Ik mocht samen met Marion de super toffe fotoshoot doen met mijn lieve mama! Wij kijken terug op een SUPER fijne namiddag en genieten nog altijd na.

Ik mocht samen met Marion de super toffe fotoshoot doen met mijn lieve mama! Wij kijken terug op een super fijne namiddag en genieten nog altijd na. Wat eerst als familieportret bedoeld was werd last minute gewijzigd! Gelukkig was Marion er om samen iets leuks uit te werken, ideeën te zoeken en me vooral op mijn gemak te stellen dat het heel leuk ging worden! En dat was het, 1000x dankjewel lieve Marion! 


Caroline Tiolants

Professioneel en aangename ervaring! Met een zeer mooi eindresultaat.

Loic Vermeulen

Zeer fijne en professionele fotograaf! Was een zeer leuke sessie, de kinderen hebben zich al spelend geamuseerd en het eind resultaat is super mooi. Foto’s waren ook snel bewerkt. Dank je wel voor de leuke sessie.

Laila Quintens

Super fijne ervaring. Wij zijn heel blij dat we Marion gekozen hebben als onze huwelijksfotografe. Zij werkt heel professioneel, komt de gemaakte afspraken stipt na.

Super fijne ervaring. Wij zijn heel blij dat we Marion gekozen hebben als onze huwelijksfotografe. Zij werkt heel professioneel, komt de gemaakte afspraken stipt na. We hebben dankzij Marion hele mooie huwelijksfoto’s en een heel mooi huwelijksalbum.
Een absolute aanrader !

Petra van Leuven


Leuke samenwerking en verassend mooie foto's.

Diane Mombers

Top fotografe, perfect en professioneel te werk gegaan. Heel aangenaam tijdens de shoot en zeker hele mooie en toffe ideetjes! Dus ik raad jullie Andries Marion Fotografie zeker en vast aan!

Emanuele Giordano

Super blij met de foto's van onze dochter van 2 jaar! Aurora had er eerst niet zo veel zin in, maar gelukkig keerde dat om. Ook fijn dat je naar de locatie gekomen bent waar ik graag foto's wilde hebben. Wij bevelen Marion zeker en vast aan!

Els frederik

We hebben gewacht met een recensie schrijven totdat we ons album ontvangen hadden. Het album was echt de kers op de taart. Nadat de preview online kwam op de pagina werd deze overspoeld door een tsunami van positieve reacties!

Ivano Scarpitta

Topfotograaf, vlot met de kids, weet wat ze wil. Mooi eindresultaat!

Inge Knevels

Met ons gezin genoten van de familyshoot! Al snel voelden we ons op ons gemak! Samen zochten we naar leuke ideetjes, alles kon en alles mocht! Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. TOP!

Annicka Vandebroek

Zeer toffe, leuke en professionele fotografe! Onze trouwdag is perfect vastgelegd!

Lenni Vanheel

We hebben genoten van de fotoshoot. Geduldig, rustig, openstaand voor onze inbreng tijdens het nemen van de foto's. Het resultaat is er 1tje om te koesteren: creatieve invalshoeken, oog voor detail, aandacht dat iedereen in beeld is gebracht. 

Anneleen Vanschoonbeek

Onopgemerkt aanwezig tijdens ons huwelijk! Topresultaat ontvangen! Zeer goede service, prijs/kwaliteit top, zeer aangename ervaring, hele leuke foto's van onze huwelijksdag!

Nele Carrein

Anyone can take a picture: a person with a passion sees the picture before it's taken. Wat een super ervaring! Een portie geduld, passie en liefde voor fotografie en dieren. Resultaat, een prachtcollectie aan foto's. Herinneringen vastleggen op foto, daar heb jij aan geholpen. 

Noëmi Smets

Een prachtig dame! De lentefeest foto's van onze zoon zijn heel mooi! Bedankt!

Joke Janssens

Dankjewel voor je bericht!

Reach Out Today

Dive into Dialogue:Your Turn!

Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen creëren? Of het nu gaat om boekingen, samenwerkingen of een vrijblijvende offerte, laat van je horen! Liefs, Marion

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS