Powervrouw in Beeld | Incoming beauty alert

Het was een bloedhete zomerdag met de zon op volle kracht. Het oorspronkelijke plan was om op locatie te gaan fotograferen, maar de hitte en het felle zonlicht maakten dit verre van ideaal. Dus besloten we om het anders aan te pakken: we bleven thuis en maakten van de ruimte een fotostudio. De locatie houden we tegoed voor een volgende keer.

En eerlijk gezegd, het was een topbeslissing. We startten met een zomerse lunch, een lekker wijntje en op de achtergrond draaide leuke muziek. De sfeer zat er meteen goed in, en dat zag je ook terug in de foto’s. Soms hoeft het allemaal niet ingewikkeld te zijn. Thuisblijven was gewoon een ontspannen keuze. Door te fotograferen in je eigen vertrouwde omgeving voel je je ook automatisch meer op je gemak.

De shoot verliep super vlot, maar dat is geen verrassing met iemand die al modelervaring heeft. Toch was dat zeker niet de enigste reden. Voordat ik dit wist, dacht ik: “Deze vrouw wil ik graag eens voor mijn lens hebben,” want haar uitstraling is gewoonweg indrukwekkend. En je ziet, het is gebeurd! En geloof me, ik overdrijf niet. Kijk maar naar de beelden: de vonken spatten er vanaf.

Ik heb echt van elke seconde genoten. Zelfs tijdens het bewerken van de beelden bleef ik nagenieten en bij elk beeld dat voorbijkwam, kon ik niet anders dan telkens weer “oh wauw” zeggen. Wat een knappe powervrouw ben je!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS