Met liefde gebakken en geserveerd | De Teut

Fabio kreeg een geweldige cadeaubon van zijn vrouw en zoon, en het was eindelijk tijd voor de fotoshoot! ! We kozen voor de warmste dag van de zomer, met een voorspelde temperatuur van maar liefst 36 graden. Om de hitte en felle zon een stapje voor te zijn, spraken we al om 8.30 uur af op locatie.

Dit toffe gezinnetje houdt ervan om in de natuur te wandelen en helemaal tot rust te komen. Ze worden ook dolgelukkig van een ontspannen aperitiefje met heerlijke hapjes. Daarom was de keuze voor een prachtige hotspot in de natuur, compleet met smakelijke hapjes en een drankje, snel gemaakt. Voor de gelegenheid zijn ze zelfs vroeg uit de veren gegaan om verse focaccia te bakken, en die was echt overheerlijk!

Het is soms echt jammer dat er geen behind-the-scenes filmpjes zijn. Alles stond perfect klaar: het dekentje, de drank, en de hapjes. Tot plots een hond besloot om het dekentje als racetrack te gebruiken en door de setting te rennen. Gelukkig waren mijn klanten net zo goed voorbereid als ik en hadden ze een extra dekentje bij zich want je weet maar nooit wanneer een enthousiaste viervoeter op de loer ligt!

Over het algemeen hebben mannen vaak iets minder zin in een fotoshoot, en dat was hier in het begin ook het geval. Maar na een minuut of vijf was daar helemaal niets meer van te merken. Het werd echt een gezellige fotoshoot met fantastische vibes! We hebben enorm veel gelachen, en de beelden vertellen veel meer dan mijn woorden ooit kunnen beschrijven.

comments

  1. Anna says:

    Lieve Marion,
    Wij vonden het een superleuke fotoshoot en de foto’s zijn heel mooi. Iedereen moet dit echt eens 1 keertje of meer doen in zijn leven❤️
    Dankjewel Marion
    Stoere groetjes Julian😎
    Fabio en Anna

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS