Communie Iker | ZLDR Luchtfabriek

Eerste communie Iker

Op zaterdag 16 maart mocht ik de eerste communie van Iker vastleggen. Iker was voor mij geen totaal onbekende. Twee jaar geleden mocht ik de communie van zijn zusje vastleggen. Wat waren ze beide gegroeid. Het was super leuk om hen nog eens terug te zien!

Omdat het in maart toch nog wat frisjes is om buiten te fotograferen hebben we voor een binnenlocatie gekozen. Namelijk; ZLDR Luchtfabriek te Heusden – Zolder. Het was voor mij de tweede keer dat ik geshoot heb op deze locatie. Toch heb ik geprobeerd om voor zoveel mogelijk variatie te zorgen. Het laatste kwartiertje van de fotoshoot hebben we nog enkele familiefoto’s gemaakt.

comments

  1. vanessa says:

    Jullie hebben dat alweer super gedaan! Toffe dames die perfect aanvoelen wat de verwachtingen zijn en passie tonen voor hetgeen ze doen. Wij zijn alvast fan

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© andries marion