Familiefoto’s in mijnmuseum | ZLDR Luchtfabriek

Familiefoto’s in mijnmuseum

Een aantal leuke familiefoto’s maken was mijn opdracht op zaterdag 8 december. Ik twijfelde even of ik voor een binnen of voor een buiten locatie zou kiezen. Aangezien we in België wonen dacht ik dat het maar beter was om op safe te spelen. Het werd een industriële locatie namelijk; de ZLDR luchtfabriek te Heusden – Zolder. Deze locatie is een beetje vergelijkbaar met de C – mine in Genk maar dan kleiner. Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze locatie een reportage heb gemaakt. Het museum was niet super groot maar ik ben wel heel blij met het resultaat. De foto’s tegen de muur, achter de draaiwielen en op de trap zijn mijn persoonlijke favorieten.

comments

  1. Greet says:

    Heel mooi gedaan Marion!
    Mooie locatie! Greet

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© andries marion