Newborn Alexander | In eigen vertrouwde omgeving

Dit was mijn allereerste newborn shoot die ik gedaan heb. Ik vond het best wel spannend. Ik had me goed voorbereid door een aantal tutorials te bekijken op YouTube en ook op Pinterest was heel wat inspiratie te vinden. Op den duur had ik zoveel baby foto’s gezien dat ik een exact beeld had van hoe mijn eindresultaat eruit zou moeten zien. Op een vrije dag ben ik naar de Action gereden en daar heb ik enkele leuke gadgets gevonden om een mooie setting op te stellen. Het volgende lag in mijn winkelkarretje: een houten rieten mandje, een wit ijzeren mandje, een bruine fleece en nog een groen dekentje. Zo ik had alles voor de shoot! Toch twijfelde ik of ik dit wel zou kunnen. Het leek me zeker niet gemakkelijk om een baby in slaap te krijgen en deze dan ook nog eens in de gewenste poses te leggen. Een grote portie geduld ging ik zeker nodig hebben.

De dag van de shoot was aangebroken! De fotoshoot vond plaats bij de klant zelf. Op deze manier kon de baby in zijn eigen omgeving blijven. Ik moest heel wat spullen in de koffer krijgen zoals; mijn achtergrondsysteem, achtergronden, camera’s, gadgets, …. Eenmaal daar aangekomen heb ik alles klaargezet. In het begin was het nog een beetje zoeken hoe de verschillende poses uit te voeren. Maar gelukkig had ik super assistentie van Jessie. Alexander was erg alert, hij wilde maar niet in slaap vallen. Hij heeft dan eerst nog gegeten in de hoop dat hij daar van in slaap zou vallen. Ik heb een aantal leuke foto’s kunnen maken maar hij bleef wakker. Na een tijdje heeft hij nog eens voeding gekregen en ja hoor na een hele tijd wachten en geduld hebben viel hij eindelijk in slaap. Het was een hele fijne middag en zeker ook een ervaring rijker. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn allereerste newborn shoot. Ik had achteraf een preview op Facebook geplaatst waarop heel veel positieve reacties te lezen zijn.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

 © 2023 andries marion